אזור היין של אומבריה מתרכז ברובו באזור העיר אורבייטו והוא ידוע בעיקר בזכות יינותיו הלבנים המיוצרים מתערובת של גרקטו (Grechetto) ופרוקנינו (Procanico) שידוע בשם טרביאנו טוסקנו (Trebbiano Toscano). היינות נמכרים תחת DOC (קטגוריה ביינות האיטלקיים שמדגישה את אזור מוצא הענבים, תנאי הייצור וגם מבטיחה את סטנדרט האיכות של היינות) Orvieto ו-Orvieto Classico.
האזור מייצר יין מאז ימי הביניים, אז נודע יין אורבייטו כיין מתוק וזהוב-צהוב. אורבייטו הלבן של היום יבש, אך גם יינות בסגנון מתוק למחצה, המכונה Orvieto Abboccato ו-dolce (מתוק), מיוצרים בכמויות קטנות.
יינות אורבייטו צריכים לכלול 40% גרקטו, 20% טרביאנו ועוד קצת מכמה זנים כמו וורדלו (Verdello), קנאיולו ביאנקו (Canaiolo bianco) ולבזיה (Malvasia) טוסקנה.
מייצרים פה גם יין אדום מהול תחת השם Rosso Orvietano DOC.