מפעל משפחתי ותיק שהוא היצרן הגדול ביותר של סיידר טרי בצפון-מזרח ארצות הברית, המייצר יותר ממיליון גאלונים בשנה.
כאן מכינים את הסיידר בדרך המיושנת באמצעים מסורתיים שאיתם השתמשו כבר בשנות ה-20 של המאה ה-20.
המבקרים יכולים לצפות, ולטעום מהמיץ שזה עתה נסחט תוך כדי הסתכלות על התהליך העשייה או לצפות בסרט וידיאו על זה.
אחרי הצפייה בתהליך הסיידר תוכלו לקנות אותו או את מוצריו שגודשים את המדפים בחנות. בנוסף נמצאים כאן מוצרים ואוכל האופינים לורמונט, ואפשר לטעום ג'לי, חרדל ועוד.
אפשר לצפות בדבורי הדבש בעבודה (מאחורי זכוכית כמובן) בפינת הדבש. לדבורים יש תפקיד חשוב בעולם התפוחים – הם מאביקים את מטעי התפוחים בכל האביב כאשר הפריחה מתחילה.
כדאי לטעום מהדונטס האגדיים של המקום! דונטס חם עם קפה טרי או סיידר חם זה פינוק גדול! ואז תבחרו פינוקים מהמאפייה כמו פאי תפוחים, לחמניות דלעת, עוגיות, פאדג' תוצרת בית ועוד המון דברים…
ליד נמצא מזנון המפעל. כל האוכל כאן הוא תוצרת בית – לחמים, מרקים, סלטים סנדוויצ'ים ופאניני ותוכלו ללוות אותם עם סיידר, כמובן, שתוכלו לשתות במקום או לקחת הביתה.