המסעדה מרוהטת בפשטות עם כמה שולחנות ותמונות על הקיר המראות את החיים הכפריים המסורתיים. על הרצפה אריחים יפהפיים.
המסעדה נפתחה ב-2014 על ידי השף המנוסה ועטור כוכב מישלין אקורסיו קראפארו.
המסעדה ממוקמת בקומת הקרקע של ארמון אצילים במיקום מרכזי בעיר התחתית.
המטבח מעורר את זכרונות הילדות של השף בים ובשדות, בצל העצים, במסיק הזיתים ובריחות הים.
יש פה אינטימיות של בית עם כסאות ושולחנות עץ, מנורות כמו אלו שהיו תלויות בסירות הדיג הקטנות, עם מחשבה על כל פריט כדי לתת את האווירה של החיים בשדות.
השירות מצוין והמטבח מקורי, יצירתי וצבעוני. השף מנסה להציע במנות שלו פורטרט אמיתי ולא ידוע של סיציליה.
מומלץ לקחת את תפריט הטעימות.
המסעדה מעוטרת בכוכב אחד של מישלין.