Armando al Pantheon

למרות שחדר האוכל מודרני יותר משהיה לפני כמה שנים, שום דבר לא השתנה ברפרטואר הקולינרי של המוסד ההיסטורי הזה מאז שנפתח ב-1961.

Armando al Pantheon, רומא; By exile in suburbia, flickr

המסעדה, בבעלות משפחת גרגיולי מאז 1961, מעוגנת היטב במסורת הרומית. זהו מקלט בטוח בין מלכודות התיירים הרבות סביב הפנתיאון, ולמרות שהחשבון עשוי להיות גבוה יותר מזה של טרטוריה פשוטה, הדבר נובע מהמרכיבים האיכותיים.

פסטה קרבונרה, Armando al Pantheon, רומא; By exile in suburbia, flickr

אפילו רשימת היינות חורגת הרבה מעבר לאזור לאציו, כולל כמה שמפניות.

 

עם זאת, ההמונים באים לכאן כדי לנסות את הפרשנויות המופתיות של הקלאסיקה: פסטות עם חלקי פנים, סלטימבוקה אלה רומנה וקיבה עם נענע וגבינת פקורינו (אולי המנה הכי טובה). לסיים כאן ארוחה עם עוגת "אנטיקה רומא" אף פעם לא מאכזב.


מקומות ומסלולים באיזור