היקב נוסד בשנת 1972 על פי צוואתו של אדאודאטו מונטיוני (Montioni) שהוריש את המקום לילדיו. כיום מנהלים את המקום הדור הרביעי.
היקב מייצר יינות משובחים וגם שמן זית כתית מעולה.
האחוזה משתרעת על שטח של 260,000 מטרים רבועים של מטעי זיתים וכרמים.
סיורים נערכים ביקב ובכרמים, בבית הבד ובמטעי הזיתים בהם תוכלו לטעום מהיינות ומשמן הזית שמייצרים במקום. בנוסף אפשר ליהנות פה ממנות גסטרונומיות אופייניות לאומבריה.
סיור בן שעה כולל ביקור ביקב ובבית הבד וטעימת 4 יינות ו-2 סוגי שמן זית; סיור נוסף בן שעתיים כולל גם סיור במטעים ובכרמים וארוחת צהריים קלה וסיור בן 3 שעות כולל גם ארוחת צהריים ביקב עם מנות מקומיות אופייניות.
במקום גם אפשר לקנות את תוצרת המקום!