Bistrot Lucien

מסעדתו של השף תומאס קולומב (Thomas Collomb) הנמצאת במלון בן ה-9 חדרים (La Rotisserie du Chambertin).

 

קירות אבן חשופים, שולחנות וכיסאות מעץ  עץ מעולה מהווים את הסצנה בביסטרו זה, תוספת נהדרת למלון המארח שלו.

 

מתכונים המציעים מנות בורגונדי טעימות ומיוחדות: חזיר פריך, בשר בקר בסגנון בורגונדי המוגש עם גראטן דופינואה, קאסולה חלזונות בחמאת פטרוזיליה, פשטידות ביתיות ופרופיטרולים אמיתיים לקינוח.

 

המטבח של תומאס קולומב תמיד אורגני ותמיד טרי. זהו מטבח פשוט למראה אך לא קל להשגה וכאן זו הצלחה.

 

השירות וקבלת הפנים חם ונעים והכל בניצוחה של לוסי, בת זוג של השף.

 

רשימת יינות פנטסטית!

 

2 תפריטים מוצעים כאן: ב-19 יורו או ב-23 יורו הכולל 3 מנות בשני-שישי בצהריים ותפריט שוק ב-32 יורו.

 

במקום מסעדה נוספת, La Table d'Hôte, המעוטרת בכוכב אחד של מישלין.