ביסטרו יפה עם פרטי אר-דקו שהולך על הקו בין החדשנות והטריות לבין המסורתי בצורה אלגנטית ושומר על גרסאות איכותיות של מנות מסורתיות, תוך שהוא לא מפחד לחקור את הבלתי צפוי. השף Jean-Guillaume Désormières הוא האחראי על המטבח הנהדר כאן.
ברוח ההיצע המסורתי יותר, מנת הפטה קרוט (Pâté croûte) בולטת. הוא ממולא בכבד ובבשר חזיר ומוגש עם בצל אדום כבוש ונקודות של לפתן דומדמניות שחורות המוסיף חמיצות מקסימה שמלווה את העושר של כל השומן הזה במעטפת המאפה המענג.
עדיין בקטגוריה של המסורתי מאוד, עוד מנה שמאפינת בושון מסורתי: קנל דה-ברושה (Quenelles de brochet) ליונזי, כופתאות דג חמות ברוטב שמנת ואורז בסמטי. מנה מושלמת: קרמי אך מוצק, עם רוטב מלא טעמים שמתהדר בעומק טעם פנומנלי.
לסיום פרוסת טארט פרלין (Tarte à la Praline) ורוד. פרלינים ורודים הם התמחות מקומית העשויים עם אגוזים מכוסים בסוכר. הם מתוקים במיוחד.