הבראסרי הזה של פול בוקוז נושא באופן הגיוני את שמו (Le Sud – הדרום), לא רק בשל מיקומו הגיאוגרפי, אלא גם בשל היעד הקולינרי שלו: מטבח מהדרום עם טעמים ים תיכוניים, וטכניקה שתמיד נשלטת היטב ואקזוטית לחלוטין.
התפריט די נרחב: מרק דגים בסגנון מרסיי, טאג'ין ירקות משובח, טליאטלה עם מולים וקרם וזעפרן, פסטייה עוף עם קינמון וכוסברה, שוק טלה בקוסקוס, אוסובוקו איטלקי, באבה א רום ועוד….

מנת דג ב-Brasserie Le Sud

מנת בשר ב-Brasserie Le Sud
הבראסרי ממוקם במרחק קצר מכיכר בלקור. בקיץ אפשר לשבת במרפסת שבחורף היא סגורה ומחוממת.