Brasserie Le Sud

הבראסרי הזה של פול בוקוז נושא באופן הגיוני את שמו (Le Sud – הדרום), לא רק בשל מיקומו הגיאוגרפי, אלא גם בשל היעד הקולינרי שלו: מטבח מהדרום עם טעמים ים תיכוניים, וטכניקה שתמיד נשלטת היטב ואקזוטית לחלוטין.

 

התפריט די נרחב: מרק דגים בסגנון מרסיי, טאג'ין ירקות משובח, טליאטלה עם מולים וקרם וזעפרן, פסטייה עוף עם קינמון וכוסברה, שוק טלה בקוסקוס, אוסובוקו איטלקי, באבה א רום ועוד….

מנת דג ב-Brasserie Le Sud

 

מנת בשר ב-Brasserie Le Sud

הבראסרי ממוקם במרחק קצר מכיכר בלקור. בקיץ אפשר לשבת במרפסת שבחורף היא סגורה ומחוממת.

שעות פתיחה

שני-חמישי, 12:00-14:00; 19:00-22:00

שישי, 12:00-14:00; 19:00-22:30

שבת, 12:00-14:30; 19:00-22:30

ראשון, 12:00-14:30; 19:00-22:00


מקומות ומסלולים באיזור