המסעדה ממוקמת במבנה בו שכן בעבר בנק. עיצוב הפנים הוא טרנדי וחמים עם הרבה פריטי וינטז' וכמה קלאסיקות עיצוביות.
הכיסאות אדומים, הקירות בצבע ירוק פסטל והמטבח פתוח וקירותיו מכוסים בחרסינות לבנות המזכירים קנטינה של אוניברסיטה אבל האוכל הוא ממש לא אוכל של קנטינה.
בעלי המקום פתחו אותו לאחר ההצלחה של המסעדה האחרת שלהם Hotel de Goudfazant.
האלמנטים האותנטיים של המבנה עדיין מזכירים את החיים הקודמים של הבניין.
התפריט משתנה כל יום והוא מורכב מ-4 מנות עם מרכיבים עונתיים. אבל אל חשש, אם לא תאהבו מנה בתפריט, השף יכין לכם מנה חליפית שתאהבו.
רשימת היין מורכבת בעיקר מיצרני יין צרפתיים קטנים המייצרים יין טבעי ואורגני.
השירות אישי ולא פורמלי.
מקום נהדר לבילוי ערב לבד או עם חברים.