בית קפה הידוע בגרניטה שלו ובקנולי והקסטה המצוינים.
בית הקפה נפתח ב-1967 באחת הפינות הציוריות ביותר של העיירה.
בית הקפה הוקם על ידי איגנציו יאקונו (Iacono), שהחל לעבוד, מההתחלה, במיומנות ובתשוקה על מנת לשלב את הקונדיטוריה הסיציליאנית עם ההתמחויות של מודיקה, כמו השוקולד, ה-Mpanatigghie (קינוח אופייני ידוע עשוי בשר בקר טחון (!), שוקולד ושקדים), ה-Nucatoli (ביסקוויטים אופיינים למודיקה, מורכבים משקדים, אגוזי מלך, תאנים וריבת משמש. הם מכוסים במשחה רכה של קמח, חמאה, סוכר וחלמון ביצה) והקנולי הידוע במילוי ריקוטה, רפרפת ביצים או שוקולד, כולם מיוצרים במקום.
ילדיו של איגנציו ירשו מאביהם את התשוקה למתוקים המיוחדים והם מנהלים היום את בית הקפה. בית הקפה זוכה להערכה כבר עשרות שנים על ידי אזרחי מודיקה ולאחרונה גם על ידי תיירים שמגיעים לפה בעקבות הביקורות המצוינות ברשת ובמדריכי התיירות.
אפשר לאכול ארוחת בוקר או ליהנות מהפסקה עם קפה או קפוצ'ינו מעולה, בריוש ביתי, קורנטי (cornetti, מעין קראסון), גרניטה, גלידות או שוקו חם בעבודת יד בטעם בלתי נשכח.