מסעדה אינטימית הממוקמת בלב העיר, ממש מאחורי הפנתיאון.
הבעלים, רחל גנו (צרפתיה מאזור לורן), משלבת בין התרבות הגסטרונומית שלה לבין תרבות האוכל האיטלקית.
הניסיון של גבריאל קורדרו (Gabriele Cordaro), השף הרומאי של המסעדה, מרשים. הוא התחיל את דרכו המקצועית כשהיה בן 26 והשתתף בקורס מקצועי בגמברו רוסו. Gambero Rosso אחר כך התנסה יחד עם שניים מהשפים האיטלקיים המנוסים ביותר, שאליהם הוא נשאר קשור עמוקות בתחושת הערצה והערכה אישית, כמו גם מקצועית.
המסעדה מציעה תפריט א-לה-קארט המתבסס על הבישול המשפחתי של השף שמצאו זהות חדשה, עכשווית יותר.
ואם אינכם יכולים להחליט מה לנסות, השף מציע מסלול טעימות של 5 מנות – שונה מתפריט הא-לה-קארט. הצעה אינטואיטיבית וכוללת – בשרים אדומים ולבנים, בשר ציד, ירקות, דגים והצעות ללא גלוטן – שמטרתה מטבח מעודן ונישתי יותר, הן לחומרי הגלם המשמשים והן לטכניקות ההכנה והצגת המנות.
אם אתם מקומיים באזור ואתם משתוקקים לקאצ'יו א-פפה טעים, קאזה קופלה סידרה אתכם. התפריט לא שוכח את המסורות הרומיות של השף: התפריט מציע פסטה טונרלי (tonnarelli) גבינה ופלפל עם פקורינו DOP מסרדיניה ופסטה אמטריצ'יאנה עם בייקון סינטה כמו גם מנות מקומיות אחרות.
כשאתם נכנסים למקום, תתקבלו בחום על ידי הצוות הידידותי של המסעדה. האווירה תוססת ויש הרגשה כאילו אתם נמצאים באחת מגלריות האמנות הרבות הפזורות ברחבי העיר .
ייחודו של המקום, המעוטר ברפרודוקציות נאמנות של ציורים מהמאה ה-17-18, ניכר היטב במבט ראשון. נרות ותאורה רכה הופכים את החלל למודרני ואינטימי.
כל פרט ופרט בעיצוב הוא תוצאה של הגאונות היצירתית של ז'אק גרסיה (Jacques Garcia) אדריכל ומעצב פנים צרפתי מפורסם, הידוע בעיקר בזכות חללי הפנים העכשוויים שלו של מלונות מפוארים, כולל מלון קוסט בפריז (אחד ממלונות הבוטיק הראשונים בעולם) ומלון ממוניה המפואר במרקש. מאסטר אמיתי בעיצוב יוקרתי שחתימתו הגיעה ל-Casa Coppelle, הפרויקט היחיד שאצר בכל איטליה.
במסעדה מספר חדרי אוכל שונים, רומנטיים ונעימים. מחדר המעוטר ברפרודוקציות של ציורים מהמאה ה-17 וה-18 ועד חדר Boudoir המעוצב בגווני שחור וזהב ומוקדש באופן בלעדי למי שרוצה לנסות את תפריט הטעימות.