Caseificio Borderi

הכל התחיל ב-1970 כאשר אנדריאה בודרי החל לייצר גבינות נהדרות אותם הציג בשוק של סירקוזה וזכה להצלחה מיידית.

 

בשנת 1998 התפתחה המחלבה והפכה לחברה משפחתית שמוצריה זכו להערכה רבה.

 

המחלבה לא מכוונת לייצור המוני, אלא לאיכות, מה שמאפשר לה לזכות בנאמנותם של מספר כה גדול של לקוחות.

 

עם הזמן החלו למכור בחנות שלהם שנמצאת בשוק שבחצי האי אורטיג'ה שבסירקוזה את הגבינות ונקניקים מיצרנים שנבחרו בקפידה. אלה נמכרים בפלטות או בתוך כריכים ענקיים ומאוד טעימים בתוספת עשבי תיבול קצוצים, שמן ומיץ לימון אותם אפשר לשטוף עם בירה מקומית או יין סיציליאני.

 

היום נמצאים בחנות אנדריאה ובנו גטניו ואשתו נזרנה. תנו להם יד חופשית להרכיב את הסנדוויץ' שלכם ומובטחת לכם הנאה שלמה!

 

כריכים ענקיים וסנסציוניים עם מוצרים מקומיים יוצאי דופן, אחד טוב מהשני. השאירו קארט בלאנש למי שמכין את הכריכים לשילובים נפלאים.

 

המחיר נמוך לאור האיכות של המרכיבים.

 

היו מוכנים לתור קצר אך ההמתנה שווה!!!