Caves Madeleine

ארגזי יין, תפריט לוח גדול תלוי על הקיר, כרזות יין, שולחן משותף באמצע החדר … במרתף האוכל הפשוט הזה, השף-בעלים מרסיאל בלאנשון מפנק את בני בון עם רשימת יינות בלתי נגמרת לכאורה ומנות אותנטיות.

 

זוהי מסעדה קטנה ומסבירת פנים עם תפריט המציע קלסיקות כמו טרין בשר ופירה תפוחי אדמה עם חמאה לצד קרפצ'ו דגים מצופה ובשרים צלויים עם ירקות המוכנים בעדינות.

 

בנוסף, יש תפריט ארוחות צהריים זול בהרבה המוגש במהלך השבוע.

 

ולגבי רשימת היין – 700 תוויות לבחירה, ושלושה רבעים מהם הם מבורגונדי. השף מרסיאל התחבר למיטב היצרנים המקומיים, כולל מגדלי יין.

 

האוכל של מרסיאל הוא בריא, נוקב ומלא טעם.

 

השירות מסביר פנים אך החוזקה של המקום הוא במה שיש בכוס שלך ובצלחתך.


מקומות ומסלולים באיזור