מסעדה טרנדית ויצירתית בעיצוב תעשייתי כשהאוכל עשוי ממוצרים עונתיים. היא נפתחה בשנת 2015.
בתפריט תקבלו רק את המרכיבים של המנה וההפתעה הטובה תגיע כשהמנה תוגש אליכם – גם המנות יפהפיות וגם הקומפוזיציות.
אפשרו לחוש הטעם שלכם להפתיע אתכם כאשר עוברים דרך קומבינציות הטעם המעניינות והלא צפויות.
תפריטים במחיר קבוע. ומשתנה כל הזמן.
הירקות תופסים פה מקום מרכזי ויש פה מנות מגוונת לצמחוניים, אבל לא תתאכזבו מהאוכל.
הזמינו מקום מראש.