מסעדת 2 כוכבי מישלין הנמצאת במרחק כמה צעדים מהקתדרלה Duomo di San Giorgio ברגוזה התחתית.
מסעדה זו מדגימה את אהבתה לסיציליה באמצעות המטבח הטעים שלה. מבחר המנות יוצא הדופן מציג את האיכות המעולה של תוצרת האי, המשמשת ליצירת מטבח פשוט מלא בטעמים מנוגדים.
כאן, השף צ'יצ'ו סולטאנו, אחד השפים הלוהטים של האי, מייצג את הגישה הקולינרית החדשה של סיציליה – בן המקום שעושה כבוד לבישול המסורתי של אמו.
כשחזר צ'יצ'ו לעיר הולדתו רגוזה, לאחר בישולים במטבחים מפורסמים ברחבי העולם (כולל פלידיה בניו יורק), הוא חבר ליזם אנג'לו די סטפנו כדי לפתוח את המקום האלגנטי הזה מהמאה ה-19.
צ'יצ'ו החיה בעמל רב רבים מהמתכונים האבודים של רגוזה (כולל מרק העשוי מחיטה, ענבים, דבש, שקדים, ריבה וקינמון). המסעדה אופה לחם משלה ומציגה אוסף נרחב של שמני זית המשמשים במנות. יותר מ-800 תוויות מקומיות מסיימות את רשימת היינות.
אם תחליטו שזה שווה את הראוותנות – ותאמינו לנו שכן – אנו ממליצים לכם לנסות את תפריט הטעימות (ארוחת ערב או ארוחת צהריים) כדי לוודא שתקבלו מעט מכל מה שיש לשף הנוטינזי להציע.