Glass Hostaria

וואו של מסעדה!

 

מסעדת Glass Hostaria נולדה בשנת 2004 בלב טרסטוורה, אחד האזורים המסורתיים והעתיקים ביותר ברומא.

 

בראש המסעדה עומדת השפית ילידת פוליה, כוכבת מישלן, כריסטינה באוורמן. באווירה המסורתית שטרסטוורה משדרת, תוכלו לזהות בקלות את המקום מכיוון שהוא נראה חריג בשטח: מודרני, אמיץ ומפתיע.

 

השפית באוורמן מעלה כל הזמן את הרף עם טכניקות ומרכיבים חדשים וחדשניים שהיא משקיעה במחקר, בתשוקה, בחוויות שלה במהלך טיוליה ברחבי העולם.

 

במטבח יש איזון מושלם בין פיוז'ן, מסורתי, אלגנטיות וחדשנות במנות שהן מאוד מקוריות ולעולם לא משעממות. המרכיבים נבחרים בקפידה ממיטב היצרנים המקומיים, לרוב הקטנים. המנות יפהפיות וטעימות מאוד מאוד!

 

השפית שהתה גם בתל אביב ויצרה קשרים עם שפים מקומיים.

 

תפריטי הטעימות מציעים 7 מנות כשפועל יש 10 מנות. כל מנה שונה ומיוחדת, מלאה בטעמים.

מנת פתיחה, מסעדת Glass Hostaria, רומא

מנת פתיחה במסעדת Glass Hostaria, רומא

מנות פתיחה, מסעדת Glass Hostaria, רומא

ביף טרטר, אגסים וצלפים, מסעדת Glass Hostaria, רומא

שקדי עגל וכרובית, מסעדת Glass Hostaria, רומא

מנה במסעדת Glass Hostaria, רומא

חזה ברווז ברוטב דמי גלאס עם מרסלה וסלק ושורש סלרי בארבע צורות, מסעדת Glass Hostaria, רומא

מסעדת Glass Hostaria, רומא

מנה אחרונה של קרם פסיפלורה, ריבת חלב וגלידת פופקורן במסעדת Glass Hostaria, רומא

פטיפורים, מסעדת Glass Hostaria, רומא

צמחונים זוכים לשירות טוב במיוחד, כאשר אחד משני תפריטי הטעימות מתמקדים לחלוטין בירקות.

 

השירות מדויק מוקפד, כולל הסברים מפורטים על כל מנה ומנה.

 

אחרון חביב, רשימת היינות מציעה מבחר טוב של תוויות כמו גם מבחר מרשים של יינות מצוינים בכוס.

 

למסעדה כוכב אחד של מדריך מישלין.

 

המסעדה משתרעת על 2 קומות. האווירה מאוד נעימה והעיצוב מודרני לגמרי.

 

תענוג צרוף!

שעות פתיחה

סגור בשני ושלישי

רביעי-שישי, 19:30-22:30

שבת-ראשון, 12:30-15:30, 19:30-22:30


מקומות ומסלולים באיזור