מוסך לשעבר עם נברשת זכוכית מסיבית של קרלו סקרפה ומשטח בטון חשוף. מספר מכוניות בפנים עדיין מעידות על ההיסטוריה של המקום.
אל תתנו לשם לשטות בכם: זוהי מסעדה, לא מלון.
כשהמסעדן נילס ווטרס פתח כאן את המסעדה לראשונה בשנת 2006, על שטח של כרבע מגרש כדורגל הממוקם על קו החוף, לא ידע כמה יתפתח אזור צפון אמסטרדם. הוא אהב את החלל הגדול ושכר הדירה היה אפסי. כמעט כל מה שהיה בבניין הוחזר לשימוש: ערמות של לבנים ישנות הפכו למחיצה נמוכה במטבח הפתוח ורצפת ויניל צהובה שנקרעה, שנחתכה לאריחים, שימשה ליצירת פסיפס על אחד הקירות. הנברשת הגדולה היא האובייקט היחיד בעל ערך כאן, ואפילו אותה הוא שאל מחבר שלא מצא לה מקום בגלריה שלו.
חווית אוכל נהדרת – מטבח צרפתי עכשווי טעים. התפריט העונתי הוא מגוון בפירות ים, אבל העוף הצלוי, עם העור הפריך, אהוב על הקבועים.