המסעדה הוקמה בספטמבר 1992 על ידי הזוג סימסיני, מאורו ואנה ריטה שהיא השף של המסעדה. עם השנים הצטרפו אל הזוג בנותיהם.
המיקום מצוין – במרכז ההיסטורי של אורבייטו.
הפנים מעוצב בסגנון כפרי אך אלגנטי.
המטבח בעיקר מקומי, יצירתי ומעודן וקשור מאוד למקורות ולמוצרים מקומיים.
השפית מציעה מנות כדוגמת ספגטי גראגנאנו בפסטו רוקט, עגבניות מיובשות, שקדים ואנשובי טרי, המשלבות יצירתיות עם טעמים איטלקיים אזוריים חזקים. תפריט היינות מעולה וכולל גם מבחר טוב של יינות לפי כוס.
הלחם והפסטות תוצרת בית; בין המנות החשובות ביותר, תמיד בתפריט, נמצאת היונה, סמל המטבח של אורבייטו. כמו כן מומלצים מנות הבשר הפנטסטיות הכוללות לחי חזיר עם רוטב ארטישוק ירושלמי או פסיון עם שזיפים מיובשים וערמונים.
מומלץ לאכול בגינה המדהימה שממנה נשקף מראה נהדר של הקתדרלה.
השירות מעולה וקשוב מאוד.
תמורה נהדרת למחיר.
תפריט טעימות: 50 יורו