מסעדה פנורמית זו בעלת כוכב מישלן, עם הנוף הייחודי שלה המשקיף על קו הרקיע של העיר, ממוקמת בקומה השישית של מלון האסלר (Hassler ) המפואר שנמצא בפיאצה די ספניה.
העיצוב אלגנטי ומעודן במיוחד.
המסעדה מספקת את התפאורה המדהימה לשף הצעיר אנדריאה אנטוניני, שיוצר מטבח משובח ומלא דימיון בהשראת מרכיבים ומסורות מבית.
אנטוניני ממליץ על תפריט הטעימות שלו, שבוחר את מה שהוא מחשיב כמנות הטובות ביותר מהא-לה-קארט שלו.
רשימת היינות הנרחבת שנבחרה בקפדנות כוללת מבחר טוב של יינות לא איטלקיים, עם התמקדות מיוחדת בצרפת,
שירות מעולה משלים את התמונה.
למסעדה כוכב אחד של מדריך מישלין.
יש קוד לבוש. המסעדה פתוחה רק בערבים.