המסעדה נולדה בשנת 2017 מתוך התשוקה למסורת ולמטבח ובמטרה להציע מנות טריות ואזוריות בליווי מבחר קפדני של מוצרים וחומרים טריים ואיכותיים מהאזור ובירות ויינות סיציליאניים.
השף דנילו מיצ'לי, יליד המקום, פתח את המסעדה לאחר שעבד במטבחים שונים בעולם. הוא אחראי על המטבח בעוד אשתו, לטיציה, אחראית על חדר האוכל ועוזרת לאורחים לבחור את המנות המתאימות להם.
אין פה תפריט ניר אלא לוח שהתפריט הכתוב בו משתנה כל יום. אל דאגה, לטיציה תסביר לכם בסבלנות את התפריט.
המטבח מבוסס על מאכלי ים (אוקטופוס ושרימפס מאוד מומלצים) ומטבח ים תיכוני (הפסטה שלהם מצוינת). אפשר להזמין אוכל צמחוני ובלי גלוטן.
יש ישיבה בחוץ.
מומלץ להזמין מקום!