קשה לומר אם השף אכן משתמש בסיר מוזהב (poêlon d'or), אבל חייב להיות לו נשק סודי – הוא יוצר אוכל טעים ומורכב בצורה מושלמת – מ-gâteau de foie de volaille (כבד עוף) עם קוליס עגבניות, ועד לקנל דה ברושה (Quenelle de Brochet) – כופתאות דג חמות מסורתיות בגרטן עם רוטב בשמל. חובה!
הבושון שוכן בבניין משנת 1890 והתקרה שלו סווגה כאתר מורשת עולמית של אונסק"ו.
בעבר שימש כבר יין והוסב לבושון לפני כעשרים שנה, אבל עדיין יש לו את המרתף העצום המקורי! יש גם סלון פרטי, שהעיצוב החם והמסורתי שלו מציע את התפאורה המושלמת לארוחת צהריים עסקית, ארוחת ערב משפחתית מיוחדת או מסיבה.
בשנת 2010, יאן לאל, יליד בורגונדי, קנה את המקום יחד עם אשתו, מורייל. השף הדגול, שהשכלתו הגסטרונומית לקחה אותו למסע לא רק דרך צרפת אלא הרבה יותר רחוק, לדרום אמריקה, ארצות הברית ואנגליה, מפקח על הכנת הקינוחים, ומפקח על השירות במסעדה. בסיועו של מיקאל לוריני, שף צעיר ומלא הבטחות, הוא רוקח מנות טעימות כמו לבבות ארטישוק עם כבד אווז, לחם מתוק בפורטו ובבא או רום, כל אלו יעלו חיוך על פניהם של חובבי האוכל בכל מקום. המתכונים נמסרו על ידי ה"אמהות" (-Mères Lyonnaises), השפיות המפורסמות של ליון והתמחויות הבית שלו, כגון כופתאות דג 'קנל' ברוטב סרטנים, לבבות ארטישוק וכבד אווז, באבה רום וכו'.
Le Poêlon d'Or, חבר ב-'Association des Bouchons Lyonnais' – השומרת על המורשת הקולינרית והמסורת של ליון.
ניתן להתאים את המנות לצמחונים.