המסעדה המקורית והאטרקטיבית עם הנברשות הכיסאות והשולחנות הישנים, מציעה לאורחיה תחושה של סיציליה המסורתית.
המטבח מתמקד בהתמחויות סיציליאניות טיפוסיות, ומציע גם תפריט ביסטרו פשוט וזול יותר.
יש פה גם מעדנייה ובר קוקטיילים, הפתוח ללא הפסקה מהשעה 11:30 עד שעות הבוקר המוקדמות (נכון למאי 2022 רק המסעדה פתוחה).
רוברטה פתחה את המסעדה ב-2016 בעיצוב פרנצ'סקו זרבאנו, מעצב פנים מרומא. רוברטה הייתה בעברה עורכת דין במילנו אך הצפייה בסינמה פרדיסו עוררה בה השראה לחזור לסיציליה כדי ללכת אחרי החלום שלה לפתוח מסעדה.
המסעדה סובבת סביב מטבח פתוח ומשחזרת את 'סיציליה הישנה' באמצעות תקרות קמורות גבוהות שממנה תלויה תחרה וינטאג' וקירות גבס מחוספסים. נברשות, כיסאות ושולחנות עתיקים משולבים זה לצד זה עם רצפת אריחים סיציליאנים שחוקים ופרקט מעץ בעוד קיר צומח מזריק צבע נועז לחלל הלבן.
הפילוסופיה של המסעדה דוגלת בבישול איטי וחזרה לשימוש בתוצרת עונתית ובהעלאת המודעות וההערכה למסורות הקולינריות הסיציליאניות. הם בוחרים בקפידה את מוצריהם מיצרנים קטנים, סיציליאנים, טבעיים, אורגניים וביו-דינמיים, ללא שימוש במתווכים כלשהם.
כל היינות הם טבעיים ואורגניים ומגיעים ממרתפי יין קטנים וסיציליאניים.