Osteria dei Sapora Perduti ("האוסטריה של הטעמים האבודים") נותן כבוד למנות הכפריות הפחות ידועות, אך הטעימות ביותר בדרום סיציליה – ואנחנו לא מדברים רק על תפוחי אדמה מבושלים.
אולי המנה המייצגת היא פסטה קון איל מאקו (pasta con il macco), גרסה מעודכנת מעט של מאקו, מרק שעועית פאבה שעליו איכרים התקיימו.
מנות אחרות כוללות את Spezzatino (תבשיל עגל), לה טריפה (מעיים, מבושל ואז מטוגן עם פטרוזיליה, צלפים, שום ומחית עגבניות) ו- coniglio alla stimpirata (ארנב, מטוגן, ואז מוקפץ עם גזר, צלפים וזיתים) – כל מה שמאפין את המטבח הדשן והבלתי יומרני של האזור.
כאילו האוכל והתפריט, המופיעים בניב סיציליאני, לא מספיקים כדי לכבד את האי, רשימת היין של המסעדה עשירה ביינות מאזורים שונים בסיציליה, החל בקטניה, עד מסינה ופלרמו.