Par Hasard

המקום נפתח ב-2014 במטרה לשנות את המסורת המקומית לאכול צ'יפס בקונוס נייר בחוץ, בשמש או בקור. כאן אפשר לשבת בפנים, במקום נעים וליהנות מהטוגנים מלווים בקוקטייל, בירה או כוס יין.

Par Hasard
By jpmm, flicker, CC BY-NC-ND 2.0

זהו מקום שוקק חיים הידוע בצ'יפסים המסורתיים והטעימים שלו שנעשים במקום וברטבים שמתלווים אליהם. הצ'יפס נחתך כל יום במקום ומטוגן פעמיים.

 

מעבר לצ'יפס הנפלא המלווה במיונז שמוכן ממרכיבים טריים ובאיכות גבוהה יש פה מבחר של מנות כמו ספרינג צ'יקן, ספריבס, zoervleis – תבשיל בקר מסורתי מאזור לימבורג העשוי ממתכון משפחתי, קוד בבלילת בירה, המבורגרים וכולם מוגשים כמובן עם צ'יפס.

 


מקומות ומסלולים באיזור