PER ME

השף של מסעדת Per Me הוא ג'וליו טרינוני (Giulio Terrinon) שהיה בעברו השף של מסעדת Acquolina, שזכתה איתו ב-2 כוכבי מישלין עד שהחליט שהוא רוצה מקום משלו. הוא פתח את מסעדת Per Me בנובמבר 2015 ולאחר 11 חודשים בלבד זכה בכוכב אחד של מדריך מישלין.

 

המסעדה קטנה, עם שני חדרי אוכל ועיצוב עכשווי בפינת רחוב בלב שכונת רגולה (Regola), המיקום המועדף של המסעדות המרגשות ביותר של ימינו.

מסעדת Per-Me, רומא

מומלץ לקחת את תפריט הטעימות (5 מנות, 120 יורו לאדם) כשאפשרותכם לבחור את חלק מהמנות. תפריט הטעימות מוצע לכל השולחן. יש גם אפשרות לא-לה-קארט. המנות יצירתיות, יפהפיות וטעימות מאוד!

 

המנות שאנחנו אכלנו:

מנת פתיחה, מסעדת Per Me, רומא

קרפצ'ו שרימפס עם חתיכות פואה גרה וג'לי של בצל אדום – חובה לנסות!

קפרצ'ו שרימפס עם חתיכות פואה גרה וג'ילה של בצל אדום, מסעדהת Per Me, רומא

סנדוויץ' של מולית אדומה עם עשבי תיבול ורוטב חמוץ-מתוק פיקנטי

סנדוויץ מולית אדומה עם עשבי תיבול ורוטב חמוץ-מתוק פיקנטי, מסעדהת Per Me, רומא

בוראטה סלק, חומץ שקדים

מנה במסעדת Per Me, רומא

רביולי קוד (Cod ravioli)

רביולי קוד, מסעדת Per Me, רומא

יונה נהדרת בגריל עם רוטב מרסלה

מנה אחרונה, מסעדת Per Me, רומא

אפשר להזמין יינות בכוס או בבקבוק – רשימת היינות מרשימה וגדולה.

 

אפשר לשבת בקאונטר של המטבח הפתוח שם האורחים יכולים להסתכל על השפים העסוקים בעבודה, או לשבת בחדר האוכל.

 

בכל שולחן מגירה שם נמצא הסכו"ם ואפשר לשים את הטלפונים ואת הארנק.

 

השירות מאוד מקצועי ומאוד ידידותי.

 

בקיץ, הזמינו מראש כדי להבטיח מקום בחלל המקסים והקטן בחוץ.

 

 


מקומות ומסלולים באיזור