השף של מסעדת Per Me הוא ג'וליו טרינוני (Giulio Terrinon) שהיה בעברו השף של מסעדת Acquolina, שזכתה איתו ב-2 כוכבי מישלין עד שהחליט שהוא רוצה מקום משלו. הוא פתח את מסעדת Per Me בנובמבר 2015 ולאחר 11 חודשים בלבד זכה בכוכב אחד של מדריך מישלין.
המסעדה קטנה, עם שני חדרי אוכל ועיצוב עכשווי בפינת רחוב בלב שכונת רגולה (Regola), המיקום המועדף של המסעדות המרגשות ביותר של ימינו.
מומלץ לקחת את תפריט הטעימות (5 מנות, 120 יורו לאדם) כשאפשרותכם לבחור את חלק מהמנות. תפריט הטעימות מוצע לכל השולחן. יש גם אפשרות לא-לה-קארט. המנות יצירתיות, יפהפיות וטעימות מאוד!
המנות שאנחנו אכלנו:
קרפצ'ו שרימפס עם חתיכות פואה גרה וג'לי של בצל אדום – חובה לנסות!
סנדוויץ' של מולית אדומה עם עשבי תיבול ורוטב חמוץ-מתוק פיקנטי
בוראטה סלק, חומץ שקדים
רביולי קוד (Cod ravioli)
יונה נהדרת בגריל עם רוטב מרסלה
אפשר להזמין יינות בכוס או בבקבוק – רשימת היינות מרשימה וגדולה.
אפשר לשבת בקאונטר של המטבח הפתוח שם האורחים יכולים להסתכל על השפים העסוקים בעבודה, או לשבת בחדר האוכל.
בכל שולחן מגירה שם נמצא הסכו"ם ואפשר לשים את הטלפונים ואת הארנק.
השירות מאוד מקצועי ומאוד ידידותי.
בקיץ, הזמינו מראש כדי להבטיח מקום בחלל המקסים והקטן בחוץ.