Ristorante Crocifisso

במעלה הגבעה מהרחוב הראשי של נוטו נמצאת שכונה שברחובותיה אין ארמונות אלא בנייני מגורים דו-קומתיים, חלקם עם חנויות נחמדות בקומת הקרקע. מסעדה זו, בניהול משפחתי, ממוקמת שם.

 

התפריט מציע מטבח סיציליאני מסורתי (מנות בשר, דגים ופירות ים) בפרשנות חדשה עם מגע קל ועכשווי.

 

השף של המסעדה, מארקו באליירי, הקים את המסעדה ב-2007 אחרי שלמד את המטבח הסיציליאני מהוריו שהחזיקו בבר יין בעיר.

 

לפני כמה שנים עברה המסעדה שיפוץ והמראה שלה היום הוא מודרני – קירות אפורים-מעושנים, עיצוב מינימלי ותאורת אווירה.

 

התפריט משתנה כל הזמן והוא מציע 3 תפריטי טעימות (3, 5 ו-7 מנות) ומנות א-לה-קארט.

 

תמנון טרי על הגריל, לחם עם פנלה (צ'יפס מחומוס, מאכל אופיני לסיציליה) עם שרימפס אדומים, ריקוטה וסלט עלים – נשטפים בבקבוק אטנה ביאנקו Etna Bianco – הוא מסוג המנות שתוכלו לאכול כאן מדי יום.

 

לרשימת היינות הכבדה יש ​​תוויות מכל העולם, אבל הכי טוב ללכת על משהו מקומי.

שעות פתיחה

שני, שלישי, שישי, שבת – 12:30-14:15, 19:30-22:00

חמישי, 19:30-22:00

ראשון, 12:30-14:15

רביעי סגור