Ristorante Manna Noto

מה שהיה פעם מרתף היין בקומת הקרקע של פאלאצו ניקולאצ'י (Palazzo Nicolaci) קיבל מהפך גחמני-שיקי והפך ל-Ristorante Manna Noto.

 

הגחמה טמונה באלמנטים כמו שלט הסודה המואר מעל הבר וגופי התאורה הנראים כמו כוכבים.

 

השיק מגיע עם המיקום: אנחנו באיטליה, אחרי הכל, והסביבה והשירות (וקהל הלקוחות) אלגנטיים בצורה לא פורמלית.

 

גם הבישול מסוגנן, עם מראה רענן של טעמים מסורתיים וחומרי גלם מקומיים.

 

אולי תתחילו עם תמנון בעשבי תיבול ארומטיים ולא תרצו לוותר על הדגים הטריים שאולי יוגשו עם זיתים קטנטנים, עגבניות וצלפים, או כמובן הפסטה, כמו ליגנוויני עם מולים קטנים או טורטלי ממולאים בבשר.

 

הקינוחים לא באותה רמה אבל הקפה טוב ורשימת היינות מלאה בבקבוקים סיציליאניים מעניינים.

 

השרות מעולה והצוות דואג לנוחות האורחים.