בשנת 2014 עבר מה שהיה פעם מרתף היין בקומת הקרקע של פאלאצו ניקולאצ'י (Palazzo Nicolaci di Villadorata) מהפך שיקי-גחמני והפך למסעדה. על העיצוב היה אחראי המעצב גורדון גויאומייר (Guillaumier).
הגחמה טמונה באלמנטים כמו שלט הניאון מעל הבר (SAIGA SODA) וגופי התאורה העליזים.
הבר מוביל לארבעה חדרים מקומרים מעוצבים ברהיטים של ויטה (Vita), קנול (Knoll) ו-Artemide בתוספת יצירות אמנות בולטות.
המנות בתפריט הם בהשראת מחוזות שונים באיטליה. תמצאו כאן ממרח קרמי של בקלה בסגנון ונציאני (baccalà mantecato) (בקלה מלוחה מוקרמת) יחד עם שוקי טלה מקומיים ביין Nero d'Avola ומנת שוקולד של השף על ארנצ'ינו. התחושה היא יותר של מילאנו מאשר סיציליה הכפרית ונראה שחלקים של נוטו מתקדמים בכיוון הזה.
הסביבה אלגנטית והשירות מעולה. חומרים הגלם באיכות מעולה והתפריט מגוון. הבישול אופנתי עם טעמים מסורתיים ומרכיבים מקומיים.
אפשר להתחיל באנשובי ותפוחי אדמה טריים, להמשיך עם דג טרי שנתפס באותו יום, אולי מוגש עם זיתים זעירים, עגבניות וצלפים, או כמובן פסטה, כמו ספגטי עם מולים קטנים או טורטליני עם עשבי תיבול ארומטיים מעורבים. הקינוחים לא באותה רמה, אבל הקפה טוב ורשימת היין מלאה בבקבוקים סיציליאניים מעניינים.
תמנון צרוב עם ארטישוקים ממחיש את הכבוד שנותן השף למרכיבים מקומיים כמו גם מידה של איפוק יפני (אשתו של השף היא יפנית).