טרטוריה מזמינה זו, שנקראת על שם נקר שנמצא בחלק זה של איטליה, ממוקמת בחלק העליון של העיר העתיקה של גוביו בבניין מהמאה ה-13.
המסעדה מושכת אליה קהל חסידים נאמן בזכות חלל הפנים המקומר והנעים שלה, האוכל האותנטי והמחירים הצנועים.
מנות פסטה וניוקי תוצרת בית (נסו את חונקי הכמרים (Strozzapreti) עם פטריות) משתלבת בצורה מושלמת עם המנות העיקריות של בשרים צלויים.
המנות כוללות גם כמהין מגולח, גבינות, נקניקים וירקות וכן פלטות המגיעות עם בשרים חתוכים בעדינות שבאמת נמסים בפה, סוגי לחמים שונים, ולמען האותנטיות, פרוסת מלון. תוכלו אפילו לצפות באוכל מוכן בדרך המסורתית על האח שבמרכז המסעדה.
הבעלים אדיבים מאוד וגורמים לכם להרגיש בנוח.