אם אתם אוהבים בשר אסור לכם לפספס את המקום הזה! Scottadito פירושו "אצבעות חמות" כי את צלעות הבשר שמכינים במקום אפשר לאכול ישר מהאש באצבעותיכם… הבעלים גם מנהלים קצביה (כך שמקור הבשר בטוח) שם תוכלו לטעום בשר נהדר!
מעבר למחירים שהם סבירים ביותר (בצפון כמעט בלתי אפשרי למצוא בשר כזה במחיר הזה), איכות המוצרים המוצעים שווה את הביקור כאן.
המסעדה הנחמדה והמושקעת מציעה ארוחת ערב מצוינת. המטבח "פתוח" במובן זה שניתן לראות בבירור את הקצב שבוחר וחותך את נתחי הבשר לצלייה. האווירה היא של טרטוריה ישנה, מאוד לא רשמית.
אפשר להתחיל במנות ראשונות האופייניות למטבח המקומי עם פסטה ביתית כמו טליאטלה בעבודת יד עם ראגו קצבים (המנה נדיבה). ועכשיו ברור שתמשיכו עם מנות הבשר – בשר ממש מעולה, בשר רך, מוכן על הגריל ובאמת מאוד טעים!
לסיום מומלץ להזמין מילפיי עם קרם שנטילי. טעים מאוד.
התפריט לא עשיר במיוחד אבל מספק בהחלט.
הצוות אדיב ומסביר פנים.
בימים בהם מזג אוויר נוח אפשר לסעוד בחוץ.
שימו לב: תשלום במזומן בלבד. לא מקבלים כרטיסי אשראי.