אוהבי ראמן יאהבו את המקום הזה ויתענגו על קערה גדולה של המאכל הזה.
השף מגיש ראמן בסגנון סאפורו (עיר ביפן) עם נגיעות צרפתיות.
הראמן עשוי עם 4 מרקים שונים ונודלס המיובאים מסאפורו, שהם יותר צמיגיים ומסולסלים.
במסעדה מגישים מגוון של סגנונות ראמן מסורתיים כמו מיסו ושויו, ראמן צמחוני, וראמן קר לימי הקיץ החמים.
מומלץ הtonkotsu הסטנדרטי.
המיסו ראמן טעים במיוחד וגם הקורו (kuro), ראמן שום שחור.
יש להם גיוזה טעימה, fried chicken karaage ודונבירי (donbiri)
עם הארוחה שתו בירה קרה מהברז ואולי סאקה.
המסעדה קטנה ונעימה וגם כמה מקומות בחוץ לרחוב.