יינות רגליאלי (Regaleali) נחשבים בין המובילים ביינות סיציליה.
היינות מיוצרים בחווה של משפחת טסקה (Tasca) הנמצאת במרכז האי.
זהו יקב מודרני ששווה לבקר בו.
יש כאן אפשרויות לטעימות יין, לבקר בחווה, לאכול ואף לישון (יש פה 7 חדרי לינה).
חמישה קילומטרים משם נמצא בית נוסף של המשפחה – ביתה של אנה טסקה לנזה (Anna Tasca Lanza), מחברת הספר "ליבה של סיציליה", שיסדה כאן בית ספר בינלאומי לבישול, שידוע בכל העולם. בקורסי הבישול שמתקיימים כאן משתמשים בירקות, גבינות וקמח שמיוצרים בחווה. אנה נפטרה בשנת 2010 והיום מנהלת את המקום ביתה.