הטרטוריה המפורסמת פתוחה כבר יותר מ-70 שנה וכיום היא אחת המסעדות העתיקות ביותר ברובע טרסטוורה המפורסם.
המסעדה תמיד שמרה על ריהוט עתיק כפרי טיפוסי עם חלקים מעץ וברזל יצוק. המטבח והרצפות שופצו במהלך השנים. כיום המסעדה ממשיכה להוות נקודת מפגש לאינטלקטואלים, אנשי ספורט ובידור וחובבי המטבח הרומי הטוב.
בין המנות האופייניות המוצעות נמצאת הפסטה הקלאסית all'amatriciana אשר בשנת 2003 זכתה בתואר "אמטריצ'יאנה" הטובה ביותר בלאציו.
הכניסה המכוסה קיסוס נפתחת לטרטוריה תוססת בניהול משפחתי, שבה פרושוטו ועשבי תיבול יבשים מקשטים את הקירות לצד המאפיינים הרגילים של תמונות וינטג', ספרים וציורים.
בין המתאבנים, מחבת מטוגנת (מוצרלה מטוגנת, מתוקים, פרחי דלעת וירקות); נקניקים מעורבים וגבינות אתה יכול להתענג על פסטה אמטריצ'יאנה עם עגבניות שרי; פסטה טונרלו קאצ'יו די פפה (Tonnarelli cacio e pepe) תוצרת בית בעוד שבין המנות השניות האופייניות: לחי עגל, טלה בלחם, וירק פונטרלה.
במרתף היינות 1,100 תוויות לאומיות ובינלאומיות (450 לבנים ו-650 אדומים) המוצגים במסדרון ארוך המוביל לחדר הראשי המזכיר את האוסטריה הרומית העתיקה הישנה ומאפשר לכם להרגיש את האווירה של זמנים פשוטים.
מומלץ להזמין מקום!