קפיטריה לשעבר מלאת אור שהפכה לבר יין ומסעדה עם רצפת אריחים כתומים אלגנטיים, שולחנות עץ וצנצנות ריבה ואנטיפסטי תוצרת בית מסודרים על המדפים.
רשימת היין כאן נבחרה בקפידה וכוללת כמה מהתוויות הטובות ביותר שיש לאיטליה להציע – זמינות בבקבוק ובכוס. אלו הם יינות שנועדו להתאים לאוכל, בין אם זה אפריטיבו מהיר לאחר העבודה או ארוחת ערב בישיבה מלאה.
האוכל מצוין – אנטיפסטי נהדרים, מנות פסטות מצוינות והקינוחים – כל דבר על בסיס שוקולד מצוין והטירמיסו טעים ביותר.
המלצרים בקיאים בכל דבר, החל מ-150 סוגי הגבינות המוצעים ועד המנה הטובה ביותר להזמנה בתוך תפריט שמשתנה ללא הרף.