האווירה של המסעדה מזכירה סלון והיא מעוצבת בחום.
הבר מציע מגוון רחב של קוקטיילים אך הדבר האמיתי פה הוא כמובן תפריט האוכל. המבורגרים של בשר באיכות טובה (אברדין-אנגוס), מבחר עשבי תיבול, ירקות טריים ורטבים מיוחדים והכל בלחמניות נהדרות (דומות לבריוש).
למי שמעדיף ארוחות קלות יותר, המסעדה מציעה גם פריטים אחרים הכוללים דגים ואופציות צמחוניות.
בשעות הערב קיים בר מאחור עם דלת סודית. ברגע שנפתח, תראו בר המואר בעמימות עם שרפרפי בר ירוקים. הסיסמא לבר מאחור מחולקת פעם בשנה אבל תוכלו לקבל אותה גם במייל יחד עם זמן הגעה.
הבר מתמחה בקוקטיילים ורשימת המשקאות כוללות משקאות קלסיים כמו גם משקאות מיוחדים למקום. בנוסף יש פה תפריט כמו נאצ'וס, צלחת ברזולה, סביצ'ה וקלמרי פריכים.
מקימי המסעדה הזו על כל סניפיה באמסטרדם כמו גם מסעדות אחרות בעיר הם 2 ישראלים – יוסי אליהו, יזם ומסעדן ולירן ויצמן מלונאי ומשקיע.
הצלחתו של המקום גרמה לכך שבעלי המקום הרחיבו פעילותם לאיביזה ולברלין.