טרטוריה אמיתית, עם שירות מהיר, שולחנות קרובים אחד לשני עם מפות שולחן משובצות ובקבוקי יין לאורך הקירות. זו הטרטוריה שרואים רק בחלומות.
אנצו נשאר נאמן למסורת הרומאית, עם תבשיל זנב שור, פסטה קרבונרה, עוף עם פלפלים וארטישוק מטוגן בתפריט. כאן משתמשים בחומרים הכי טובים כמו ביצים אורגניות, יין אורגני מ-Castelli Romani ולחם מחמצת.
להתחלה הזמינו לחם מחמצת וריקוטה, שמוגש עם ריבות ודבש מקומיים, ופרחי קישואים מטוגנים בשמן עמוק, עמוסים במוצרלה ואנשובי. הפסטות כולן טובות מאוד, ואל תפספסו את ה-polpette (קציצות), תערובת חלומית של בקר, מורטדלה וגבינת פקורינו המוגשים ברוטב עגבניות סמיך. חציל בגריל מהווה תוספת מושלמת, וכך גם עולש הבר המאודה, בלימון ושמן זית כתית מעולה. לקינוח, הטירמיסו של אנצו תמיד מנצח, אבל כדאי לנסות גם את גלידת הפיסטוק.
המבצעים היומיים משורבטים על לוח גיר.
זהו מקום שמגישים בו את יין הבית – שום דבר מפואר מדי, אבל בכל זאת ניתן לשתות ממנו הרבה. יוגש לכם יין אורגני ומקומי, שהמלצר יגיש לכם אותו בקנקן גדול.
הצוות מעודכן וסקרן לגבי הלקוחות שלהם, אז צפו לשיחה ידידותית.
אין ספק שכאן תקבלו תמורה טובה עבור הכסף שלכם.