השף מאסימו ריצ'ולי אולי הוריד את הרשתות וציוד הדיג מקירות הטרטוריה שירש מהוריו, אבל עדיין זהו המקום ללכת אליו ברומא לאכול מאכלי ים מהשורה הראשונה.
החוויה כאן כוללת צוות ידידותי ודגים איכותיים ללא ספק. מאסימו טוב בחיפוש אחר התוצרת הכי טובה שיש. הצדפות יוצאות מהכלל – כל כך טובות, שכמעט חובה להזמין אותן.
הקפידו להתחיל עם מתאבנים של פירות ים במרינדה כמו סשימי או טרטר של דג טרי.
הפסטות נוטות לערבב זנים של צדפות, בדרך כלל עם נגיעות של שמן, יין לבן ולימון ויש פה גם מנה קלאסית (מרק דגים) הראויה לציון.
בצהריים התפריט קל יותר (לא רק במחיר), מה שהופך אותו למקום המושלם לארוחות צהריים עסקיות חשובות, או לכל מי שחושק בדגים טובים באחד המקומות היפים ברומא.
יש כאן שפע של מנות למי שנמנע מגלוטן.