מוסד רומאי שפועל ברובע טסטאצ'ו מאז 1911, ולמעט שיפוצים קלים, מעט מאוד השתנה בו (וזה כולל גם את התפריט).
המקום מהתהדר בפסיפסים "היסטוריים" קיטשיים על הקירות, מפות לבנות מעומלנות, צלחות מעוטרות בפרחים ומלצרים מהדור הישן והטובים שתוכלו למצוא ברומא.
כאן מוצעת הקרבונרה, הנחשבת לטובה ביותר ברומא, ובוקטיני ברוטב אמטריצ'אנה, המוגש אל דנטה עם עגבניות רכות, שברי פקורינו, וּגואנצ'לה (בשר משומר איטלקי המופק מלחי חזיר) פריכה של הקרבונרה.
כמנה עיקרית תוכלו לבחור בין זנב שור מבושל ארוכות המוגש עם שברי סלרי, או אבאצ'יו (כבש) צלוי שבשרו נופל מהעצם.
דלגו על רשימת הקינוחים והזמינו קפה, אולי עם גראפה או שתיים.