Zia Restaurant

המסעדה ממוקמת באזור מגורים שקט של שכונת טרסטוורה המקסימה, במדרונות המיוערים של גבעת ג'אניקולו. תקרות גבוהות, שולחנות ומושבים נורדיים (זה הפך לסטנדרט בימינו), אורות תלויים וקירות ירוקים/כחולים כהים. המסעדה חשוכה יחסית אך מוארת בחיוכה המקסים של אידה ובאדיבותו של מרקו, הקפדני והידידותי בשירות. על העיצוב האלגנטי אחראי אנטון קריסטל, מעצב ניו יורקי היושב ברומא.

 

הסועדים מתוודעים לעולמו הקולינרי של השף Antonio Ziantoni, הבנוי סביב חוויותיו בצרפת (אצל ג'ורג' בלאנק), בריטניה (אצל גורדון רמזי) ורומא (אצל אנתוני ג'נובזה). ההשפעה הצרפתית דומיננטית בתפריט, נוכחת ברטבים ובטכניקות בישול.

 

המטבח טוב ועכשווי, מבלי להיות יצירתי במיוחד והמנות הן חגיגה אמיתית לחיך. המרכיבים אותנטיים עונתיים ומיצרנים מקומיים.

 

סגנון הבישול עושה שימוש בטכניקות מודרניות מבלי להיות יוצא דופן.

 

המסעדה בולטת בין המסעדות האופייניות הרבות של הרובע בזכות המראה הרענן והאלגנטי שלה, הגישה המקצועית שלה, ואחרון חביב, המטבח המצוין שלה.

 

לשירות באמת מגיע כבוד מיוחד: צעיר אך מקצועי, ידידותי אך אלגנטי.

 

במסעדה מקום ל-24 סועדים המחולקים על פני שתי קומות.

 

תפריט הטעימות המומלץ מציע בין 6 ל-8 מנות (במחיר של 100 ו-130 יורו בהתאמה).

 

רשימת היינות מתהדרת ביותר מ-350 תוויות וכוללת גם מבחר מעניין של יינות בכוס.

 

מושלם!

 

המסעדה מעוטרת בכוכב אחד של מדריך מישלין.

שעות פתיחה

שלישי-חמישי, 19:30-21:30

שישי-שבת, 12:30-14:30, 19:30-21:30

סגור בראשון ושני


מקומות ומסלולים באיזור